100%Paleo is het 30 dagen programma dat je helpt om komaf te maken van je suikerverslaving, je kwaaltjes en je vermoeidheid.

Maar voeding is niet het enige dat belangrijk is. Hoe jij in je vel zit, hoe je denkt, hoe je je voelt, dat bepaalt hoe makkelijk jij je gezonde voornemens werkelijk kan volhouden.

Combineer 100%Paleo daarom nu met 100%Intuïtief, voor echt lange termijn succes.

Tijd voor een nieuwe start?

100%Paleo is ideaal als Paleo nog nieuw is voor jou, maar ook als je al een tijdje bezig bent, en je hebt het wat laten slabakken.

Of als je al Paleo eet, maar “gewoon 80/20” en je blijft je eigenlijk altijd maar afvragen “is dit nu Paleo of niet?”. Want weet je… dat is eigenlijk niet relevant.

De enige relevante vraag is: is dit goed voor mij of niet? En geniet ik ervan?

100%Paleo helpt je een antwoord geven op deze vragen.

Zodat het irrelevant wordt of iets op de paleoproof lijst staat. Zodat jij je eigen gezondheidsexpert wordt. Zodat jij je nooit schuldig hoeft te voelen als je een keertje een ongezondere keuze maakt, gewoon omdat je daar zin in hebt – in volle kennis van wat de eventuele gevolgen zijn voor jezelf (en die kunnen natuurlijk verschillen van persoon tot persoon).

Of misschien eet je al een tijdje Paleo en begint de sleur er wat in te komen en ben je gewoon op zoek naar nieuwe recepten. Ook dat vind je in ons boek, samen met volledig uitgekiende weekmenu’s en boodschappenlijstjes, kant en klaar zodat jij er makkelijk mee aan de slag kan.

Sowieso gaat 100%Paleo je helpen om je lichaam te resetten en leert je spijsvertering weer normaal omgaan met gezond voedsel, en herstelt de natuurlijke balans zich weer.

Want al die jaren van ongezonde gewoontes, dat heeft het een en ander overhoop gehaald in je lichaam. Dat gaan we dus herprogrammeren.

En je zal zien: die 30 dagen vliegen ZO voorbij, dankzij de heerlijke lekkere recepten en het feit dat je je dag na dag natuurlijk steeds beter gaat voelen.

100%Paleo werkt dus vooral in op het eerder fysieke aspect van gezondheid, terwijl we met 100%Intuïtief gaan inspelen om het mentale, het emotionele aspect van gezond eten en leven.

Hey, ik ben Elke!

Ik ben de gezondheidscoach achter Paleo.be. Ik heb jarenlang verschillende diëten geprobeerd, om telkens opnieuw te falen na enkele maanden. Tot ik 3 jaar geleden Paleo ontdekte toen ik wegens stress nogal sukkelde met mijn gezondheid. Na 2 dagen strikt Paleo merkt ik al de eerste wonderlijke effecten: mijn maandstonden waren niet meer onverdraaglijk pijnlijk, maar amper voelbaar. Een mirakel, of zo voelde het voor mij toch aan.

Ik viel in mijn eerste maand 6 kilo af, had plots tonnen energie zodat ik niet alleen mijn stressvolle job opnieuw aankon, maar ook nog energie had om met vriendinnen af te spreken na de werkuren. Mijn eeuwig gezwollen buik en spijsverteringsproblemen verdwenen helemaal.

Het leuke was: ik at eigenlijk lekkerder dan ooit en had niet echt het gevoel dat ik iets miste in mijn leven. Ook voor mijn vriend viel het mee, omdat hij niet steeds alle ingrediënten hoefde af te wegen als hij wou koken voor ons beiden samen. Ik kon Paleo prima inpassen in mijn sociale leven en kon eindelijk afkicken van die vreselijke suikerverslaving. Op dieet? Nee, dit was gewoon een nieuwe manier van leven, die ook nog eens prima paste bij mijn oude leven. Het kostte me geen enkele moeite om mijn nieuwe gewoontes te behouden.

Tenminste, tot de stress weer toesloeg en ik vaker dan me lief was herviel in (vr)eetbuien. Ik kon het niet geloven, ik WIST wat goed was voor mijn lijf, en toch kon ik het niet volhouden. Ik snapte er niks van en vond mezelf een dikke vette loser. Ook letterlijk, want de kilo’s kwamen er natuurlijk ook weer bij. 

Het kostte me jaren om te leren hoe ik mezelf echt graag kon zien, onvoorwaardelijk en hoe net DAT zo noodzakelijk is om gezonde gewoontes vol te houden. En alles wat ik leerde, dat heb ik gebundeld in 100%Intuïtief, met praktische opdrachten, zodat ook jij kan leren hoe je gezonde gewoontes moeiteloos gaat volhouden. 

Geef je gezondheid een reset in 30 dagen!

100%Paleo is het programma dat je helpt om gedurende 30 dagen strikt Paleo te eten om zo je gezondheid een reset te geven. Je lichaam gaat terug optimaal functioneren, detoxen van suikers, en jij kan opnieuw beter luisteren naar de signalen van je lichaam en ja, je verliest ook wat (kerst)kilootjes als dat nodig is. Voor je het weet voel jij je weer topfit! 

Het 100%Paleo boek bevat:

Wat je moet weten over Paleo

Kort en bondig: wat is Paleo en waarom is het zo goed voor je gezondheid? Geen theoretische uitleg, maar net heel praktisch

Stappenplan

Slagen in je goede voornemens is veel makkelijker als je goed bent voorbereid, zowel op mentaal, sociaal als het praktische vlak.

Dagelijkse tips

Je krijgt in het boek 30 dagen lang, elke dag opnieuw tips wat je kan verwachten en tips voor allerhande situaties die meemaakt tijdens 100%Paleo (taart op het werk, familiefeest, koken als je geen tijd hebt, …)

Paleo op lange termijn

Een stappenplan dat je helpt beslissen hoe je verder wil na 100% Paleo: hoe kan je Paleo aanpassen aan jouw lichaam en leven?

5 Kant-en-klare weekmenu's

Een kant en klaar, gezond en gevarieerd weekmenu. Inclusief boodschappenlijstjes en stappenplan.

65 Heerlijke recepten

Een kant en klaar, gezond en gevarieerd weekmenu. Inclusief boodschappenlijstjes en stappenplan.

Waar 100%Paleo je zal helpen om fysiek terug beter in je vel te zitten, zal 100%Intuïtief je helpen om mentaal en emotioneel beter in je vel te zitten. Dat zet een positieve vicieuze cirkel in gang, want net omdat je beter in je vel zit, mentaal, is het makkelijker om je gezonde gewoontes vol te houden. 
.
(100%Intuïtief is momenteel enkel te koop in combinatie met 100%Paleo).
.

100%Intuïtief, dat is:

6 thema's verspreid over 6 weken

Samen gaan we werken aan het verminderen van stress (nee, niet je werkstress, maar wel de stress waar je nu onbewust zelf voor kiest), de negatieve gedachten die blijven ronddwalen in je hoofd, het loslaten van perfectie, lief en vol compassie zijn voor jezelf, voluit genieten, jezelf durven zijn en als kers op de taart natuurlijk ook durven vertrouwen op je intuïtie, ook als het op eten aankomt.

En toch op eigen tempo

Omdat het vrij heftig kan zijn om op deze manier aan jezelf te werken, heb ik ook de mogelijkheid ingebouwd om het programma te pauzeren en weer op te pikken wanneer je dat wil.

Volledig via e-mail

100%Intuïtief verloopt volledig via email. Het voordeel is dat je dus ook gewoon kan antwoorden op de email, en mij (privé) om feedback kan vragen nadat je een oefening gemaakt hebt.

Als het makkelijk zou zijn om je doelen te bereiken, dan had je het allang gedaan.

Dat wil niet zeggen dat je het niet kan, alleen dat je het deze keer anders moet gaan aanpakken.

Daar wil ik je graag bij helpen! 

Het verhaal van Hilde

“Ik werd wel eens “de slapende mama” genoemd door mijn kinderen. De eerste week ging ik door een echte suikerdip met “vieze goestingskes” maar de voordelen kwamen al snel. Ik bleef wakker na elke maaltijd en kreeg meer energie, en minder kolieken. En dàt maakt mijn levenskwaliteit een pak beter en voor mij persoonlijk is dat héél veel waard! En ik verloor op 30 dagen 6 kg.”

Dit mag je verwachten

Vetverlies

De meeste deelnemers verliezen 3 – 6 kg.

Slanker

Je zal centimeters verliezen op je dijen, armen, buik, …

Respect

Je lichaam weet wat het nodig heeft, je leert vertrouwen op haar signalen.

Slaap

Je slaapt beter en vaster dan ooit tevoren.

Energie

Je hebt de hele dag door veel energie, zonder dipjes.

Nooit honger

Je eet wat je nodig hebt, nooit minder.

Suiker

Je hebt geen nood meer aan suiker, je suiker-verslaving is verdwenen

Smaak

Je smaakpapillen werken beter, alles is lekkerder.

Immuniteit

Je lichaam kan zich beter weren tegen ziektes.

Vertering

Je hebt geen last meer van diarree, constipatie, krampen… Alles gaat vlot!

Huid

Je huid straalt, puistjes en wallen verdwijnen.

Stralend haar

Je haar is sterker, glanst meer en groeit sneller.

Het verhaal van Charlotte en Evelien

Mijn tweelingzus en ik gingen eind november dé uitdaging aan: 30 dagen een nieuwe, onbekende levensstijl toepassen: Paleo.

Toegegeven de eerste dagen zijn wennen; maar zo is dat bij elke verandering die je ondergaat. Afgezien van afkick-hoofdpijn waren er geen echte lichamelijke lasten. Leuk aan Paleo is dat er nog veel van je vertrouwde (én lekkere) voedingsmiddelen toegelaten zijn; gehakt (balletjes), worst, pijnboompitten, zalm, spek,… Echt voedingsmiddelen missen deden we dus niet.

Ik heb ook nauwelijks het gevoel gehad ‘op dieet’ te zijn; en noemde het dan ook zo niet! Zeg nu zelf ontbijten met spek en eieren is niet echt een dieet-ontbijt toch?

Al snel krijg je een energie-boost, evenwichtigere nachtrust, blijer gevoel en zuivere huid. En beide zijn we 6 kilo kwijt.

Klaar om je gezondheid én je mindset
een reset te geven?

De voorverkoop loopt enkel vandaag nog – daarna verdwijnen de 100%PaleoPlus en Alles-in-één-bundel opties.

motionmailapp.com

De eerstvolgende groep start op maandag 8 januari.

De verzending is gratis in België en Nederland. 

Zij gingen je voor:

Klaar om je gezondheid
in eigen handen te nemen?

Vaak gestelde vragen

+ Ik heb het boek besteld. Wat nu?
Je krijgt automatisch een bevestigingsmailtje van je bestelling (niet gehad? check ook even je spamfolder! Vind je het daar ook niet, dan kan je me mailen op elke at paleo.be). Het boek (of beide boeken als je de bundel hebt besteld) worden verstuurd en geleverd voor 22 januari. Sowieso geef ik je nog een seintje zodra het boek hier op de post gaat, zodat je weet wanneer je het kan verwachten. Heb je ook de emailreeks gekocht, dan krijg je vanaf 2 januari 40 dagen lang elke dag een motiverende mail die je helpt om van Paleo echt een gewoonte te maken.
+ Ga ik honger hebben tijdens 100%Paleo?
Nee, zeker niet! Het is de bedoeling van Paleo dat je nooit honger hoeft te hebben, integendeel, honger remt je vooruitgang. Ik geef hiervoor verschillende tips mee in de mailtjes, maar je mag natuurlijk altijd om hulp vragen als het nodig is!
+ Is 100%Paleo geschikt om vet te verliezen of om spiermassa op te bouwen?
Beiden. Ik heb zowel klanten die gewicht verloren zijn als deelnemers die gewicht zijn aangekomen (gewenst natuurlijk ;-)). Het hangt er maar vanaf wat je doelstellingen zijn en wat je startpunt is. Mensen die willen afvallen, vallen gemiddeld zo’n 3 à 4 kg af. Garanties kan ik je natuurlijk niet geven, iedereen is anders!
+ Voor hoeveel personen zijn de weekmenu's in het boek?
De weekmenu’s en boodschappenlijstjes zijn afgestemd op 2 personen en houden rekening met restjes om de kooktijd te beperken, maar je kan dit erg makkelijk aanpassen voor jezelf of voor een groter gezin.
+ Is 100%Paleo geschikt voor families en kinderen?
Absoluut! Afhankelijk van de samenstelling van je gezin is het mogelijk dat je de hoeveelheden moet aanpassen (maar dat is super makkelijk). Deelnemers van vorige groepen vonden de recepten erg kindvriendelijk en ook hun partners waren vaak erg enthousiast over de smaakvolle gerechten.
+ Wat als ik niet afval met 100%Paleo?
Geen zorgen, binnen 100%Paleo komen er sowieso ook de meest voorkomende struikelblokken aan bod. Heb je extra advies nodig, dan kan je altijd terecht in de Facebookgroep.

 

100%Paleo is iets voor jou als …

  • Je er genoeg van hebt om altijd maar moe en ziek te zijn.
  • Je voor eens en altijd wil weten welke voeding jouw gezonder of ongezonder maakt.
  • Je gezond maar ook lekker (en makkelijk!) wil eten.
  • Je eindelijk van je suikerverslaving af wil.
  • Je er beter wil uitzien en je beter wil voelen.
  • Je wil weten wat jouw lichaam nodig heeft om gezond te worden.
  • Je genoeg hebt van calorieën en koolhydraten tellen.
  • Je nood hebt aan motivatie en inspiratie op dagelijkse basis.
  • Je niet goed weet hoe je eraan moet beginnen.

Herken je jezelf hierin?

Nog niet overtuigd?

Vertel me dan: hoe lang wil jij nu nog sukkelen met je gewicht en je gezondheid? Het feit alleen al dat je helemaal tot onderaan deze pagina hebt gelezen is een teken dat je geïnteresseerd bent, dat je weet dat het tijd is voor verandering en dat je het niet alleen kan. Anders zou je dit niet lezen.

OK… Je hebt gelijk!

Twijfel je nog steeds? Stel dan je vragen rechtstreeks aan mij via mail. Als 100%Paleo niets voor jou is, dan zal ik het je zeggen, ontevreden klanten zijn namelijk ook niet in mijn voordeel 😉

Je kan mij bereiken op elke at paleo.be.